Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία ! (Μηνυτήριοs Αναφορά κατά των Κερδοσκόπων )

11/03/2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑ:

Ολόκληρη η λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία!

Tο ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει ΟΛΗ τη λίστα με τα 12.000 CDS που έπαιξε στην πλάτη της χώρας μας η διεθνής κερδοσκοπία.

Στοιχεία – φωτιά μέσα σε 300 σελίδες που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Ο διακεκριμένος Δικηγόρος-Διεθνολόγος Γεώργιος Νούλας  και ο Οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας έδωσαν στην δημοσιότητα την λίστα των 12.000 CDS. ( Υπόμνημα που κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Κορέα)

Ο τζίρος των CDS είναι ασύλληπτος με τα funds να καλούνται να καταβάλουν έως και ένα τρισεκατομμύριο ευρώ ως ασφάλιστρα κινδύνου για την ενεργοποίηση των CDS!!!

Πρόκειται για καλυμμένα και γυμνά ασφάλιστρα κινδύνου, που  δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως το δημοσιότητας και πίσω από αυτά κρύβονται εκατοντάδες δις ευρώ που αποτελούν ξεκάθαρο προϊόν κερδοσκοπίας, στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας. Κυρίως τα γυμνά CDS που κανείς έως τώρα δεν είχε τολμήσει να αγγίξει, αφού πρόκειται για την «ορολογία» της κερδοσκοπίας.

Όπως δήλωσε ο Γεώργιος Νούλας, σε σχετική συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά,  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του είπε να βγάλει τα πάντα στην επιφάνεια και να καταθέσει όλα τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τα ελληνικά CDS αφορούν το αξιόχρεο του Ελληνικού Δημοσίου, του Hellenic Securitisation, του Titlos Plc, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των ΕΛΠΕ, της ΕΤΕ, της Alpha Bank, της ΑΤΕ, της Eurobank και της Πειραιώς.

Δείτε όλη τη λίστα των 300 σελίδων με τα 12.000 CDS:

Ο Γεώργιος Νούλας συνέχισε στη σχετική δήλωση που έκανε ότι θέτει στην διαπραγματευτική φαρέτρα της ΑΙΡΕΤΗΣ κυβέρνησης (και όχι της υπηρεσιακής) που θα εκλεγεί τους επόμενους δύο μήνες ένα τεράστιο όπλο και καλεί όλους τους Έλληνες να είναι συσπειρωμένοι στον αγώνα για τη διατήρηση των εθνικών και κοινωνικών τους κεκτημένων.

Mάλιστα, αποκάλυψε ότι, εν γνώσει και συναινέσει της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, ελέγχει την νομική στοιχειοθέτηση των Ελληνικών απαιτήσεων για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου και των διακρατικών συμφωνιών.

 – ΠΗΓΗ, ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ, OLYMPIA.gr
——————————————————————————————————–

Μηνυτήριοs  Αναφορά κατά των Κερδοσκόπων και των συνεργών τους

Την 09/04/2010 καταθέσαμε ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.ου Ιωάννη Τέντε, Μηνυτήριο Αναφορά κατά των Κερδοσκόπων και των συνεργών τους, Ελλήνων και Αλλοδαπών, οι οποίοι, εκτελώντας οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο, χειραγώγησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους την αγορά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και Ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο και, όλους εμάς, τους Έλληνες Πολίτες. 
Η Ζημία που προκάλεσαν στην Πατρίδα μας, εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 13 ΔΙΣ ευρώ και, λόγω της έκτασης και του μεγέθους της, έχει ήδη υποθηκεύσει την Εθνική μας Οικονομία, το μέλλον των επομένων γενεών και την ίδια την Εθνική μας Κυριαρχία. Κατά των καταγγελομένων δραστών, εκκρεμούν ήδη Διοικητικές και Δικαστικές έρευνες στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, για τα ίδια αδικήματα που διέπραξαν και στην Ελλάδα, ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία τους και η αναλυτική περιγραφή όλων των οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξαν. Επειδή ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και στην Ελλάδα, η ταυτότητα των ενόχων του οικονομικού αυτού ολοκαυτώματος, που κατέστρεψε την Εθνική μας Οικονομία, πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη, όλοι οι δράστες και οι συνεργοί τους, ιδιαίτερα δε όσοι Έλληνες Πολίτες ξεπούλησαν την Πατρίδα μας και την υποδούλωσαν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα, με αντάλλαγμα Πολιτικά και Οικονομικά Οφέλη.
Για το λόγο αυτό, ζητούμε άμεσα την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στην προκαταρκτική διαδικασία, καταγγέλοντας στην ιστοσελίδα μας κάθε περιστατικό που γνωρίζετε και μπορεί να βοηθήσει την Εισαγγελική Έρευνα.
Είμαστε σίγουροι ότι, η Τόλμη των Ελλήνων Δικαστών, θα υπηρετήσει το Δημόσιο Συμφέρον, τιμώντας τα υψηλά ιδανικά της Πατρίδας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.
.
Κυριάκος Τόμπρας
Γεώργιος Νούλας
.
– ΠΗΓΗ:  stopspeculators.gr
– ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ .
.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

treno.

a balkan xpress edition

ΕΥΠΑΛΙΟ καθ΄οδόν

ΕΥΠΑΛΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ, Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Search Blogs

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Αρέσει σε %d bloggers: