Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανοιχτή Εκδήλωση για την «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελληνική Περιφέρεια» από το ΔΩΡΙΣ Radical στα Χάνια – 10 Αυγούστου

24/07/2016

 

radical 1

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To ΔΩΡΙΣ Radical (http://dorisradical.blogspot.gr/), θέλοντας να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο συνάντησης των ενεργητικών ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή της Δωρίδας, ανοίγει ένα από τα σοβαρότερα θέματα της εποχής που αφορά στην «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελληνική Περιφέρεια», διοργανώνοντας ανοιχτή εκδήλωση στις 10 Αυγούστου, στις 20.30 μ.μ. στο Κοινοτικό Αναψυκτήριο στα Χάνια.

 

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Δημήτρης Κοδέλας, Γεωπόνος και πρώην βουλευτής, ενώ παράλληλα, τα μέλη του ΔΩΡΙΣ Radical θα περιγράψουν τους στόχους της νέας εναλλακτικής φωνής ενημέρωσης της Δωρίδας, μέσω του blog μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι θα παρευρεθούν να διατυπώσουν απόψεις, να ανταλλάξουν γνώμες, να δημιουργήσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο για το θέμα.

 

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ένα νεανικό σχήμα (Κωνσταντίνος Παπαγιάννης Κιθάρα-Τραγούδι, Ιωάννα Πάλλα, Ακορντεόν, Βασιλική Δασκαλοπούλου Τραγούδι, Ηλίας Ντίνος Μπουζούκι-Τραγούδι).

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από το ΔΩΡΙΣ Radical για την επισκευή-συντήρηση του Γυμνασίου – Λυκείου Ευπαλίου.

 

 

-ΔΩΡΙΣ Radical

 

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

treno.

a balkan xpress edition

ΕΥΠΑΛΙΟ καθ΄οδόν

ΕΥΠΑΛΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ, Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Search Blogs

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Αρέσει σε %d bloggers: